Kerst Klaas

De Kerst Klaas is coming to town...

Meet en Greet:

De Kerstman loopt rond op uw evenement, bedrijfsfeest, winkelcentrum, ect.. en maakt een praatje met uw gasten. Maar denk ook eens aan;

  • Cadeautjes krijgen van de Kerstman: de Kerstman deelt op uw evenement of winkelcentrum artikelen uit die door u worden geleverd.
  • Kerstpakketten uitdelen: De Kerstman loopt rond op uw evenement of bedrijfsfeest, verwelkomt eventueel de gasten en maakt een praatje met hen, tenslotte deelt hij de Kerstpakketten uit.

Voorbeeld:

De kinderen van uw werknemer staan al te wachten op de Kerstman en wanneer hij arriveert kan het feest uiteraard beginnen. 

De Kerstman praat wat met de kinderen voordat de kadootjes worden overhandigd. Wanneer de kinderen de kadootjes hebben ontvangen worden deze gezamelijk uitgepakt.

Uiteraard is er gelegenheid tot het maken van foto's.

U kunt de Kerstman huren voor de regio Zuid Holland, Utrecht, Brabant en Zeeland of in overleg na 6 december en uiteraard op 1e en 2e Kerstdag.

Wij kunnen ons voorstellen dat u al iets in gedachten heeft of dat u voor een andere gelegenheid of programma de Kerstman wilt huren. Geen enkel probleem!

Met onze website geven wij u veelal een concept idee van de vele mogelijkheden.

In overleg met u maken wij een programma op maat om het bezoek van de Kerstman tot een succes te maken. Ieder feest, evenement of activiteit is namelijk uniek, daarom horen wij graag wat u nu echt wilt.

Het is immers uw kerst activiteit wat een succes moet gaan worden!

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Mogelijkheden

Huur een Kerstman

Mooie en zeer grappige kerstman in te huren al dan niet met kerst Elf


Zakelijk als Prive

Zowel zakelijk als Privé bezoeken minimale huur 1 uur


Plaats een optie

Boek vroeg of plaats een optie om teleurstelling te voorkomen