Kerst Klaas

De Kerst Klaas is coming to town...

Disclaimer

Deze website is eigendom van de Wekema Media. De informatie op deze site bevat uitsluitend algemene informatie aan u.

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn.

Wekema Media is een handelsnaam. Zij is geregistreerd onder nummer 24441989 bij de Kamer van Koophandel.

Werking website

Wekema Media kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo's) is eigendom van Wekema Media. U mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van KerstKlaas.nl en dat u de informatie ongewijzigd laat. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Annuleren

Éénmaal gereserveerd en u wilt u reservering annuleren brengen wij 25% van het totaalbedrag in rekening, annuleert u 1 week of minder voor de afspraak dan word 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.

Betaling

De betaling van het optreden dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het optreden per overboeking plaats te vinden, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.

Factuur ontvangt de opdrachtgever wanneer de getekende overeenkomst in het bezit is van Wekema Media. Wanneer de betaling niet is voldaan binnen aangegeven termijn, zal het optreden geen doorgang vinden.

Over de disclaimer

Wekema Media behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

Mogelijkheden

Huur een Kerstman

Mooie en zeer grappige kerstman in te huren al dan niet met kerst Elf


Zakelijk als Prive

Zowel zakelijk als Privé bezoeken minimale huur 1 uur


Plaats een optie

Boek vroeg of plaats een optie om teleurstelling te voorkomen